• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Iedere week nieuwe item
  • Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

trustmark icon4.8 Google Reviews

    Chiara - 27 / Jun / 2023

    5x Festival outfit voor koud weer

    Festivals zijn de perfecte gelegenheid om je favoriete muziek te beleven, nieuwe mensen te ontmoeten en gewaagde fashion te rocken. Maar wat als het weer niet helemaal meewerkt? Geen zorgen dames, we got your back! In dit artikel delen we vijf geweldige festival outfits die je kunt rocken, zelfs als het koud of slecht weer is. Laat je niet tegenhouden door de elementen en straal op elk festival!

    5x Festival outfit voor koud weer
    Outfit inspiratie

    Outfit 1: Chic en comfortabel met een oversized blazer

    Als je op zoek bent naar een trendy en comfortabele festivaloutfit voor koud weer, is een oversized blazer de perfecte keuze. Een oversized blazer voegt een vleugje elegantie toe aan je look, terwijl het je ook warm houdt tijdens de frissere festivaldagen. Ga voor een blazer in een opvallende kleur zoals rood, geel of kobalt blauw, of kies voor een blazer met een speels patroon zoals ruitjes of bloemen. Hiermee voeg je meteen wat persoonlijkheid en stijl toe aan je outfit.

    Combineer de oversized blazer met een eenvoudig T-shirt in een neutrale kleur, zoals wit of zwart. Dit zorgt voor een mooie balans en laat de blazer echt opvallen. Ga voor een slim fit jeans in een donkere wassing, die je figuur mooi accentueert. Een skinny jeans of een rechte pijp werkt goed, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

    Om je look compleet te maken, kies je voor een paar trendy, lage cowboylaarsjes. Ga voor een paar met een stoere stijl om je outfit wat extra edge te geven. Vergeet geen dikke sokken aan te trekken voor een beetje extra warmte!

    Outfit 2: Warm en trendy in een teddy gilet

    Een teddy gilet is een absolute must-have voor een festivaloutfit in koud weer. Dit zachte en pluizige vest houdt je niet alleen heerlijk warm, maar zorgt ook voor een trendy en modieuze uitstraling. Het teddy gilet is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van neutrale tinten tot opvallende en speelse kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw stijl past. Voor een comfortabele en casual look kun je het teddy gilet combineren met een eenvoudig T-shirt in een bijpassende kleur.

    Combineer met een jeans met een mooie pasvorm en een stijl die bij jou past. Of je nu gaat voor een skinny jeans, een boyfriend jeans of een flared jeans, het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt en er tegelijkertijd trendy uitziet. Een jeans is altijd een goede keuze voor een festival outfit, omdat het zowel praktisch als modieus is.

    Voor de finishing touch kun je stoere laarzen toevoegen, zoals onze cowboy laarzen. Cowboy laarzen zijn niet alleen trendy, maar ook perfect voor festivals. Ze geven je outfit een unieke twist en laten zien dat je durft te experimenteren met je stijl. Kies voor een paar cowboy laarzen in een neutrale kleur, zoals bruin of zwart, of ga voor een gedurfde keuze met een opvallende kleur of een patroon. Het is jouw moment om te stralen!

    Outfit 3: De lange jas met skinny jeans

    Voor een trendy en toch warme festival outfit in koud weer kun je kiezen voor een lange jas gecombineerd met een paar skinny jeans. Ga voor een gewatteerde parka, een trenchcoat of een lange wollen jas om jezelf te beschermen tegen de koude temperaturen.

    Combineer de jas met een stijlvolle skinny jeans in een donkere kleur voor een slanke en eigentijdse uitstraling. Kies voor een paar enkellaarsjes of stoere boots om je look compleet te maken. Voeg wat accessoires toe, zoals een gebreide muts en oversized zonnebril, om je outfit wat extra stijl te geven.

    Deze outfit is zowel praktisch als modieus en houdt je warm tijdens het festival. Met de lange jas en skinny jeans ben je klaar om te genieten van de muziek en de sfeer, zelfs bij koud weer!

    Outfit 4: Layeren met een oversized trui

    Als de temperaturen dalen en je op zoek bent naar een festival outfit die zowel stijlvol als comfortabel is, dan is het tijd om te gaan layeren! Een trendy oversized trui is de perfecte keuze voor een warme en modieuze look. Kies een trui in een leuke kleur of met een opvallend patroon om je persoonlijkheid te laten zien.

    Combineer de oversized trui met een paar ripped jeans voor een edgy en casual uitstraling. Ripped jeans voegen een speels element toe aan je look en geven je outfit een extra dosis coolness. Kies voor een jeans met subtiele scheuren voor een subtiel effect of ga voor een meer gedurfde look met grotere scheuren. Het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt in je jeans en dat ze goed passen bij de rest van je outfit.

    Om je outfit helemaal af te maken, voeg je stoere enkellaarsjes toe. Enkellaarsjes zijn niet alleen trendy, maar ook praktisch voor een festival. Kies voor een paar met een comfortabele hakhoogte en een stijl die past bij jouw persoonlijke smaak. Ga voor zwarte enkellaarsjes voor een tijdloze en veelzijdige optie of kies voor een opvallende kleur of print om je outfit een boost te geven.

    Outfit 5: Een bomberjack met een twist

    Als je op zoek bent naar een trendy en comfortabele festival outfit voor koud weer, dan is een bomberjack met een twist de perfecte keuze. Dit must-have item voegt niet alleen stijl toe aan je look, maar houdt je ook lekker warm. Ga voor een bomberjack in een opvallende kleur, zoals felroze of metallic groen, om je outfit een speelse en levendige uitstraling te geven. Of kies voor een jasje met leuke details, zoals patches of studs, om een persoonlijk tintje aan je look toe te voegen.

    Combineer het bomberjack met een basic T-shirt voor een moeiteloos coole uitstraling. Ga voor een T-shirt in een contrasterende kleur om je bomberjack extra te laten opvallen. Kies voor een relaxed fit voor ultiem comfort en bewegingsvrijheid tijdens het festival. Rol de mouwen van je T-shirt op voor een nonchalante en relaxte look.

    Voor de onderkant kun je kiezen tussen een leren legging of een trendy jeans met scheuren. Een leren legging voegt een vleugje edginess toe aan je outfit en geeft je een stoere uitstraling. Als je geen fan bent van een leren legging, kun je ook kiezen voor een trendy jeans met scheuren. Deze jeans voegt een laid-back en casual element toe aan je outfit, perfect voor een festivalvibe.

    --

    Dames, laat koud of slecht weer je festivalplezier niet bederven! Met deze vijf stijlvolle outfits kun je zelfs op de meest onstuimige dagen stralen. Dus pak je favoriete items, ga de dansvloer op en geniet van de muziek, ongeacht de weersomstandigheden! Vergeet niet om een warme drankje bij de hand te houden en dans de sterren van de hemel!

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Casual looks met een damespak: 4 stijlen om te proberen!
      28 / Aug / 2023

      Chiara - 27 / Jun / 2023

      Casual looks met een damespak: 4 stijlen om te proberen!

    • 5x Damespak stylen | Van casual en krachtig tot chique
      01 / Aug / 2023

      Chiara - 27 / Jun / 2023

      5x Damespak stylen | Van casual en krachtig tot chique

    • 5x makkelijke haarstijlen voor dik haar met haarklemmen!
      27 / Jun / 2023

      Chiara - 27 / Jun / 2023

      5x makkelijke haarstijlen voor dik haar met haarklemmen!

    • 5x Festival outfit voor koud weer
      27 / Jun / 2023

      Chiara - 27 / Jun / 2023

      5x Festival outfit voor koud weer

    • Outfits voor koningsdag
      20 / Apr / 2023

      Chiara - 27 / Jun / 2023

      Outfits voor koningsdag

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Mi Vida 4.8 / 5 - 29 Reviews @ Google