• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Iedere week nieuwe item
  • Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

trustmark icon4.8 Google Reviews

    01 / Aug / 2023

    5x Damespak stylen | Van casual en krachtig tot chique

    Hey power ladies! Damespakken zijn helemaal hot en happening. Ze zijn niet langer alleen gereserveerd voor zakelijke bijeenkomsten. Tegenwoordiger kunnen ze op talloze manieren gestyled worden.

    Van krachtige en zelfverzekerde looks tot casual chic en alles daartussenin - we've got you covered! In deze blogpost delen we vijf geweldige manieren om een damespak te stylen, zodat je elke keer weer straalt als een boss babe!

    5x Damespak stylen | Van casual en krachtig tot chique
    Outfit inspiratie

    1. Power Chic: Voor die belangrijke zakelijke meeting of een formele gelegenheid, kies je voor een strak damespak in een klassieke kleur zoals zwart, marineblauw of grijs. Combineer het met een witte blouse en een paar killer high heels om die power look compleet te maken. Voeg een statement ketting toe voor wat extra flair en je bent klaar om de wereld te veroveren!

    2. Street Style Diva: Wil je een meer edgy en street style look? Ga dan voor een damespak met een oversized blazer en een coole graphic tee eronder. Rol de mouwen op voor een nonchalante vibe. Draag er trendy sneakers onder. Deze look is perfect voor een dagje in de stad of een lunchdate met je vriendinnen.

    3. Relaxed Elegance: Voor een meer relaxte en elegante uitstraling, kies je voor een damespak in een lichte kleur zoals pastelroze of crème. Combineer het met een zijden blouse met een losse pasvorm. Rol de broekspijpen op voor een speelse touch en draag er mooie sandalen of loafers onder. Dit is de perfecte look voor een zomerse brunch of een chique tuinfeest.

    4. Casual Cool: Je kunt een damespak ook super cool en casual stylen! Kies voor een pak met een opvallend patroon, zoals een ruit of een streep. Draag er een basic wit t-shirt onder en laat de blazer openhangen. Combineer het met je favoriete witte sneakers voor een laid-back en trendy look. Perfect voor een dagje shoppen of een relaxte lunch.

    5. Glam Night Out: Voor een avondje uit, kun je je damespak omtoveren tot een glamoureuze outfit! Ga voor een pak met glinsterende details of een metallic afwerking. Combineer het met een verleidelijke kanten top en draag er elegante stiletto's onder. Voeg wat bling toe met statement oorbellen en een clutch en je bent ready to shine on the dancefloor!

     

    Damespakken zijn echt de ultieme fashion statement. Of je nu wilt uitstralen dat je een powerhouse bent of gewoon op zoek bent naar een veelzijdige en stijlvolle outfit, met deze vijf manieren om een damespak te stylen, kun je niet missen! Dus mix en match, experimenteer en wees creatief. Laat jouw unieke stijl stralen en rock die damespakken als nooit tevoren!

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Casual looks met een damespak: 4 stijlen om te proberen!
      28 / Aug / 2023

      01 / Aug / 2023

      Casual looks met een damespak: 4 stijlen om te proberen!

    • 5x Damespak stylen | Van casual en krachtig tot chique
      01 / Aug / 2023

      01 / Aug / 2023

      5x Damespak stylen | Van casual en krachtig tot chique

    • 5x makkelijke haarstijlen voor dik haar met haarklemmen!
      27 / Jun / 2023

      01 / Aug / 2023

      5x makkelijke haarstijlen voor dik haar met haarklemmen!

    • 5x Festival outfit voor koud weer
      27 / Jun / 2023

      01 / Aug / 2023

      5x Festival outfit voor koud weer

    • Outfits voor koningsdag
      20 / Apr / 2023

      01 / Aug / 2023

      Outfits voor koningsdag

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Mi Vida 4.8 / 5 - 29 Reviews @ Google