<noscript> <img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&tid=2614190206963&noscript=1" /> </noscript>

Bestel voor 15.00, vandaag verzonden

Iedere week nieuwe collectie

Gratis verzending vanaf €75

Mi Vida winkel Alkmaar

Initiaal kettingen

Een ketting met letters is een trend en wij snappen waarom. Het is een fijne schakelketting met een letter in het midden. Het is minimalistisch, maar door de persoonlijke touch valt het toch op. Elke letter vertelt een ander verhaal en dat is waarom de ketting met initiaal zo persoonlijk is. Het is een fijn cadeau om aan iemand te geven. Alle vrouwen houden van sieraden en de initialen ketting is een fijn cadeau wat nooit fout kan gaan. Om die reden is de ketting met letters een fijn, maar vooral persoonlijk cadeau. Geef jij de ketting aan jezelf, of houd je hem toch lekker voor jezelf?

sieraden met initialen

Ketting met letters Bij Mi Vida

Koop bij Mi vida jouw favoriete nieuwe goud of zilveren ketting met letters. In onze initialen ketting collectie vind je mooie maar ook betekenisvolle kettingen met letters. De initiaal kettingen hebben een mooi dunne ketting met een kleine subtiele letter eraan. Hierdoor zijn ze minimalistisch en goed te combineren met andere kettingen. Koop een ketting met intiaal voor jezelf of aan een dierbare als cadeau. Het fijne van de ketting met letters is dat hij is gemaakt van stainless steel. Dit materiaal verkleurt niet en kun je ook mee douchen. Dit scheelt een hoop gedoe op de vroege ochtend, we got you babe!

Jouw eigen ketting met initiaal

Een ketting met initiaal heeft direct meer waarde en is een must om te dragen. Het is heel persoonlijk en dit zorgt ervoor dat je de initialen ketting met nog meer liefde draagt. Kies jij voor je eigen letter of een letter van een dierbare? De initialen ketting is een trend in de sieraden wereld en we know why! Niet alleen zijn de gouden en zilveren kettingen met letter trendy en makkelijk te combineren met andere sieraden. De initialen ketting is extra speciaal, omdat je er zelf een mooie betekenis aan kunt geven, hoe mooi is dat? De initialen ketting kan je altijd omhouden! Door het materiaal stainless steel kan de ketting met letters tegen water en verkleuren ze niet.

Ga voor een goud of zilveren ketting met letter

De initialen ketting collectie is voor iedereen. Bij Mi Vida is de collectie verkrijgbaar in het zilver in het goud. Goud is op dit moment heel populair en daarom is de gouden ketting met letter hier heel fijn om mee te matchen. De initialen ketting heeft een minimalistische look, waardoor je ze altijd makkelijk kunt dragen bij de sieraden die je al om hebt. Zo is de gouden ketting met letter een echte musthave voor elke sieradenlover die goud draagt. Draag je al zilveren sieraden? No worries! Gelukkig hebben we ook de zilveren ketting met letter. De zilveren ketting met letter heeft, net als de gouden ketting met letter, een prachtige kleur en een mooie glans. Super fijn en door de minimalistische look kun je de ketting eindeloos combineren. Zo kun je ervoor kiezen om een kettingen party te maken, of juist het heel simpel te houden.

Een ketting met initiaal is the perfect gift

Niet alleen zijn de ketting met letters mooi voor jezelf, maar ook zijn ze perfect als cadeau. Geef jouw zus, beste vriendin of tante een mooi en dierbaar cadeau, want dat zijn de initialen kettingen. Geef je een cadeau en weet je niet welke letter, geen probleem. Wij geven jou een aantal tips. De letter van haar eigen naam kan altijd, self love moeten we niet vergeten! Daarnaast kun je ook afvragen of deze persoon een dierbare heeft, denk aan kinderen, een vriend of vriendin of misschien een lieve oma! Door de letter persoonlijk uit te kiezen maak jij er een extra mooi cadeau van. Daarnaast is de initiaal ketting perfect als friendship sieraad! Doe de letter van elkaars namen en jouw vriendschap is bezegeld. Zo is de ketting met een letter een fijn cadeau voor iedereen.

Shop ketting met letters bij Mi Vida

Bij Mi Vida koop jij de mooiste ketting met initiaal, zowel de gouden ketting met letter als de zilveren. De initialen ketting collectie is gemaakt van stainless steel en is nikkelvrij! Hierdoor zijn de kettingen met letters waterafstotend en blijven ze mooi. Koop jij een initialen ketting voor jezelf of voor een dierbare? Heb je een mooie ketting met letter gezien, bestel hem dan op onze site. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd een berichtje sturen op +31 652727178 of mailen naar info@mi-vida.nl. Wij zien jou of je dierbaren graag shinen in onze initialen kettingen. Deel jouw favoriete nieuwe sieraad op instagram en tag @mivida_nl. Veel shop plezier!