• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Iedere week nieuwe item
  • Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

trustmark icon4.8 Google Reviews

    Skort metallic zilver

    Skort metallic zilver

    €34,99

    Productomschrijving

    Een skort in metallic zilver, dat is pas een eyecatcher waar je niet omheen kunt! De skort valt op maat en heeft een fijne hoeveelheid stretch.

    Maar wat is een skort eigenlijk? Het is eigenlijk een combinatie van een rokje en een short. Het ziet eruit als een schattig rokje, maar heeft stiekem een short aan de binnenkant, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken tijdens het dragen. En laten we eerlijk zijn, dat is toch fantastisch?!

    Nog even over de metallic zilveren kleur. Het is helemaal trending en zorgt ervoor dat je opvalt in de menigte. Zilver is waarschijnlijk wel de meest populaire metallic kleur op dit moment. Het heeft een futuristische, coole uitstraling en geeft elke outfit een vleugje glamour.

    Hoe kun je deze skort nu het beste stylen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Voor een casual look kun je de skort combineren met een wit T-shirt en sneakers. Dit zorgt voor een coole en comfortabele outfit.

    Wil je liever wat meer uitpakken? Dan kun je de skort combineren met een zwarte off-shoulder top en hakken. Hiermee creëer je een chique en trendy look die perfect is voor een avondje uit. Metallic skorts zie je niet voor niets op ieder festival.

    De zilveren metallic short voegt een beetje glans toe aan je outfit en geeft je een zelfverzekerd gevoel. Of je nu gaat voor een stoere, chique of casual look, met deze skort zit je altijd goed.

    Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar een skort in metallic zilver en laat je stijl stralen! Schitter en straal met een zilveren skort en steel de show waar je ook gaat!

    Andere toffe items

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Mi Vida 4.8 / 5 - 29 Reviews @ Google