• Gratis verzending vanaf €75,-
 • Iedere week nieuwe item
 • Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

trustmark icon4.8 Google Reviews


  Ons verhaal: de start van Mi Vida

  Tijdens mijn studie startten mijn moeder en ik Mi Vida in 2019 vanaf de keukentafel. Mijn moeder had kralen gekocht, maar zoveel dat we tientallen armbanden konden maken. Ze had zoveel soorten gekocht dat we verschillende armbandjes maakten voor onszelf, maar het kriebelde bij mij om deze armbandjes ook te verkopen. Waar ik droom, handel ik ook het liefst. Zo stonden we af en toe op een markt in Amsterdam waar we onze zelfgemaakte armbanden en kettingen verkochten.

  Vlak voor mijn afstuderen stortte de wereld van ons gezin in. Mijn moeder haar kanker was teruggekomen. Helaas is het bij deze kankersoort zo dat het niet meer weggehaald kon worden en dat ze wel chemotherapie kreeg, maar alleen om het leven te rekken.

  Direct na mijn studie wilde ik gaan werken, maar wist ik dat ik iets anders wilde doen dan waar ik voor opgeleid was. Zo besloot ik aan Mi Vida te werken. Eerst online, maar al snel bleek dit lastig te zijn en begon het idee van een ‘echte’ winkel te kriebelen. Samen met mijn moeder gingen we naar winkelpanden kijken en voor we het wisten hadden we voor onszelf besloten een winkel te starten. Dit hebben we bewust snel gedaan, omdat wij niet wisten hoe lang mijn moeder nog bij ons zou zijn.

  De Mi Vida winkel in Alkmaar

  Na maanden klussen was het op 25 juli 2020 zo ver. Wij openden onze deuren in de Langestraat in Alkmaar. We zijn hier nog steeds zo ontzettend trots op. Ik stond elke dag in de winkel en mijn moeder hielp op de achtergrond met alles met wat zij kon. Al vanaf dag 1 was het drukker dan we durfden te hopen. Elke dag was een groot feestje en ben ik zo dankbaar voor alle klanten!

  Agnes en Chiara in Parijs

  Waar kon je ons voor wakker maken in de nacht? Samen inkopen, zonder twijfel. We gingen altijd samen op inkoop. Zo zijn we ook in oktober 2021 naar Parijs geweest om kleding in te kopen. Dit was onze laatste inkoop trip samen.

  Ondanks dat mijn moeder allerlei soorten chemo’s kreeg, sloeg dit niet aan. Zij werd steeds zieker en in januari 2022 kregen we het nieuws waar we al 4.5 jaar bang voor waren; ze was uitbehandeld. Helaas ging zij steeds sneller achteruit op 15 februari 2022 is mijn allerliefste moeder overleden.

  Agnes aan het prijzen in de boutique

  Ik vertel dit verhaal, omdat ik graag open wil zijn over de start van Mi Vida. Nu werk ik elke dag aan de passie van mijzelf en mijn moeder. Ik doe dit natuurlijk niet alleen, omdat ik ontzettende leuke collega’s heb en wij zo samen werken aan Mi Vida.

  Dit is ons verhaal, het verhaal van Mi Vida. Wat is opgezet door moeder en dochter waar zo veel liefde in gaat en ging.

  Liefs, Chiara

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
  Mi Vida 4.8 / 5 - 29 Reviews @ Google