• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Iedere week nieuwe item
  • Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

trustmark icon4.8 Google Reviews

    Short ready for the summer roze

    Short ready for the summer roze

    €22,50

    Productomschrijving

    Klaar om te stralen in de zon? Deze girly shorts zijn perfect voor warme zomerdagen! De vrolijke kleur fleurt elke outfit op en de luchtige stof zorgt ervoor dat je lekker koel blijft, zelfs tijdens een hittegolf.

    Of je nu gaat picknicken in het park, een terrasje pakt met vriendinnen of gaat flaneren op het strand, deze shorts zijn een absolute must-have. Combineer ze met een basic top en slippers voor een relaxte look, of ga voor een meer sophisticated vibe met een mooie blouse en sandalen.

    En het mooie is: je kunt eindeloos variëren! Draag de shorts met een stoere riem voor een edgy touch, of maak je look af met een paar opvallende oorbellen. Met deze shorts ben jij helemaal ready voor de zomer!

    Wacht niet langer en scoor jouw favoriete items bij Mi Vida! We vullen onze collectie wekelijks aan met de nieuwste trends, dus er is altijd iets leuks te vinden. Bestel je voor 15:00? Dan zorgen wij ervoor dat jouw pakketje dezelfde dag nog wordt verzonden. Heb je vragen? We staan altijd voor je klaar via mail, telefoon of WhatsApp. Happy shopping!

    Andere toffe items

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Mi Vida 4.8 / 5 - 29 Reviews @ Google