• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Iedere week nieuwe item
  • Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

trustmark icon4.8 Google Reviews

    Pailetten broek oudroze

    Pailetten broek oudroze

    €44,99

    Productomschrijving

    Klaar om te stralen? Deze broek is een en al ✨sparkle✨! De prachtige, glinsterende pailletten maken van deze broek een echte eyecatcher. Perfect voor als je wel wat glitter & glamour in je leven kunt gebruiken.

    Party perfect

    Of je nu gaat dansen met je vriendinnen of een drankje doet op het terras: in deze broek steel jij gegarandeerd de show. Combineer met een simpel topje en hakken voor een sophisticated look, of ga voor een comfy & stylish vibe met een oversized trui en sneakers.

    Shine bright!

    Deze broek is een echte kameleon en kan zowel casual als chic gestyled worden. Draag 'm met een basic top en blazer voor een classy look, of ga voor een stoere touch met een leren jasje en boots. Welke stijl je ook kiest, met deze broek zie je er altijd fantastisch uit!

    Good to know

    Mae is 170 cm en draagt maat M. De broek is gevoerd.

    Scoor jouw nieuwe favoriete broek snel op Mi Vida! Wekelijks voegen we nieuwe items toe aan onze collectie, dus houd onze website goed in de gaten voor de laatste trends. Bestel je voor 15:00? Dan verzenden we jouw pakketje nog dezelfde dag! Heb je vragen? We zijn er voor je via mail, telefoon en WhatsApp.

    Andere toffe items

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Mi Vida 4.8 / 5 - 29 Reviews @ Google