• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Iedere week nieuwe item
  • Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

trustmark icon4.8 Google Reviews

    Maxi jurk blauw print

    Maxi jurk blauw print

    €37,99

    Productomschrijving

    Deze zwierige maxi jurk is een echte eyecatcher! De vrolijke blauwe print met witte bloemetjes geeft je direct een zomers gevoel. De jurk heeft een flatterend V-hals en speelse korte mouwtjes.

    Van stranddag tot garden party

    Deze maxi jurk is een echte allemansvriend. Draag hem naar een festival met stoere boots, of maak er een elegante look van met hakken en een mooie tas. Ook perfect voor een dagje strand, gooi er een rieten tas en slippers bij en je bent klaar om te gaan!

    Maak je look compleet

    Maak je outfit af met een paar mooie sandalen of wedges. Voeg wat statement oorbellen toe voor een extra touch. Op zoek naar warmte tijdens de koelere zomeravonden? Combineer de jurk dan met een spijkerjasje of een oversized vest.

    Good to know

    De jurk is gemaakt van 100% polyester en de lengte is bij maat S ca. 130 cm.

    Shop jouw nieuwe favoriete items bij Mi Vida

    Bij Mi Vida vind je altijd de nieuwste trends op het gebied van dameskleding, sieraden en accessoires. Onze collectie wordt wekelijks aangevuld, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken. Bestel je voor 15:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden! Heb je vragen over je bestelling of over onze producten? Neem gerust contact met ons op via mail, telefoon of WhatsApp.

    Andere toffe items

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Mi Vida 4.8 / 5 - 29 Reviews @ Google