• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Iedere week nieuwe item
  • Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

trustmark icon4.8 Google Reviews

    Gevlochten luxe slipper goud

    Gevlochten luxe slipper goud

    €27,99

    Productomschrijving

    Klaar voor die zwoele zomeravonden? Met deze elegante slippers aan je voeten loop jij er stralend bij! Het gevlochten design geeft ze een luxe uitstraling, terwijl het comfortabele voetbed ervoor zorgt dat je er de hele dag op kunt flaneren.

    Van strand tot stad

    Deze veelzijdige slippers zijn perfect voor zowel een dagje strand als een avondje uit in de stad. Combineer ze met je favoriete zomerjurk voor een romantische look, of ga voor een stoere touch met een jeans short en een crop top.

    Jouw nieuwe zomerfavoriet

    We weten zeker dat deze slippers je nieuwe zomerfavorieten worden. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar zitten ook nog eens heerlijk. En met zoveel draagmogelijkheden wil je ze eigenlijk wel elke dag aan!

    Shop jouw zomerlook bij Mi Vida

    Bij Mi Vida vind je altijd de laatste trends op het gebied van dameskleding, sieraden en accessoires. Onze collectie wordt wekelijks aangevuld met de nieuwste musthaves, dus neem snel een kijkje en scoor jouw zomerfavorieten! Bestel je voor 15:00 uur? Dan wordt jouw pakketje dezelfde dag nog verzonden. Heb je vragen? Ons team staat altijd voor je klaar via mail, telefoon of WhatsApp.

    Andere toffe items

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Mi Vida 4.8 / 5 - 29 Reviews @ Google