• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Iedere week nieuwe item
  • Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

trustmark icon4.8 Google Reviews

    Broderie jurk groen

    Broderie jurk groen

    €39,99

    Productomschrijving

    Ben je op zoek naar een prachtige groene broderie jurk die je een moeiteloos elegante uitstraling geeft? Zoek niet verder! Onze broderie jurk in het groen is de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Met zijn fijne details en tijdloze ontwerp is deze jurk een must-have in je zomergarderobe.

    Onze groene broderie jurk is een ware blikvanger. Het delicate broderie ontwerp voegt een vleugje charme en vrouwelijkheid toe aan de jurk, terwijl de frisse groene kleur je look levendig en trendy maakt. Of je nu naar een tuinfeest gaat of gewoon wilt stralen op een zonnige dag, deze jurk zorgt ervoor dat je er stijlvol uitziet en je zelfverzekerd voelt.

    Naast de groene variant is onze broderie jurk ook verkrijgbaar in het wit. Beide kleuren zijn perfect voor de zomer en bieden eindeloze mogelijkheden om je persoonlijke stijl uit te drukken. Of je nu de voorkeur geeft aan een levendige groene tint of een tijdloos wit, je zult er absoluut prachtig uitzien in deze jurk.

    Onze broderie jurk is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen, wat zorgt voor ultiem comfort en ademend vermogen, zelfs op warme zomerdagen. Het zachte en natuurlijke materiaal voelt heerlijk aan op je huid en biedt de perfecte pasvorm voor een flatterend silhouet. Je kunt de hele dag comfortabel en chic rondlopen in deze jurk.

    Wil je deze prachtige groene broderie jurk toevoegen aan je garderobe? Plaats je bestelling vóór 15:00 uur en we zorgen ervoor dat je jurk dezelfde dag nog met de post meegaat. Je kunt snel genieten van de schoonheid en stijl van deze jurk.

    Andere toffe items

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Mi Vida 4.8 / 5 - 29 Reviews @ Google