• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Iedere week nieuwe item
  • Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

trustmark icon4.8 Google Reviews

    Body top zwart

    Body top zwart

    €24,99

    Productomschrijving

    Op zoek naar een veelzijdige top die je zowel casual als gekleed kunt dragen? Zoek niet verder! Deze zwarte top met lange mouwen is een echte essential voor in je garderobe.

    Comfortabel en stijlvol

    De top is gemaakt van een zachte, stretchy stof die heerlijk aanvoelt op je huid. Dankzij de nauwsluitende pasvorm en ronde hals creëer je een elegante en vrouwelijke look.

    Van day to night

    Draag de top naar kantoor met een pantalon en blazer voor een sophisticated look. Of combineer hem met een jeans en sneakers voor een casual outfit. 's Avonds style je de top met een mooie rok en hakken voor een feestelijke gelegenheid.

    Good to know

    De top is gemaakt van 65% polyester, 30% viscose en 5% elasthaan. De lengte bij maat S is ca 75 cm. Kim is 175 cm en draagt maat S op de foto's.

    Shop jouw nieuwe favoriete top bij Mi Vida

    Bij Mi Vida vind je altijd de laatste trends, dus ook deze top! Bestel je voor 15:00? Dan zorgen wij dat jouw pakketje dezelfde dag nog wordt verzonden. Heb je vragen over deze top of een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op via mail, telefoon of WhatsApp.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Mi Vida 4.8 / 5 - 29 Reviews @ Google