<noscript> <img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&tid=2614190206963&noscript=1" /> </noscript>

Bestel voor 15.00, vandaag verzonden

Iedere week nieuwe collectie

Gratis verzending vanaf €75

Mi Vida winkel Alkmaar

Initiaal ringen

De ring met letter is een subtiele ring met een letter in het midden. De letter ring heeft een verfijnd design en is gemaakt van stainless steel. Om deze reden verkleurt de ring niet. De initial ring is een fijn cadeau om aan iemand te geven. Alle vrouwen die van ringen houden, kunnen de ring met letter waarderen. Het is een persoonlijke ring en elke letter vertelt een ander verhaal. Om deze reden wordt het heel persoonlijk en betekent het meer dan alleen een leuk uiterlijk. Zo is de ring met letter een perfect cadeau waar je altijd goed mee zit. Of ben je zelf ook fan en houd je hem lekker zelf?

sieraden met initialen

Ring met letter

Bij Mi Vida hebben we voor jou de mooiste ringen. Koop een letter ring voor een persoonlijke touch. De ring met letter is namelijk perfect voor iedereen. De ringen hebben een mooie subtiele look. Daarnaast is het heel persoonlijk, omdat je de letter van jezelf of van een dierbare kunt dragen. De persoonlijke ringen zijn te verstellen en daardoor perfect om elke vinger te dragen. Zo kun je ervoor kiezen om te wisselen van ringparty, of de ring met letter altijd om dezelfde vinger te houden.

Ga voor een gouden ring met letter

Bij Mi Vida maakt het niet uit of je goud of zilver draagt. De ring met letter hebben we zowel in het zilver als goud en daardoor zit het juiste sieraad er altijd bij. De gouden ring met letter is daarom perfect voor elke sieradenliefhebber die goud draagt. Op dit moment is goud de trendkleur en daarom hebben we speciaal hiervoor de gouden ring met letter uitgekozen. De letter ring heeft een mooie kleur en de glans is perfect. Wat de ring met initialen ook perfect maakt is dat ze gemaakt zijn van stainless steel en dus waterafstotend zijn. Dit betekent dat je de initialen ring 24/7 kunt dragen en je niet bang hoeft te zijn dat ze hun kleur verliezen. Daarnaast zijn de ringen nikkelvrij en zal de ring ook niet afgeven. Dat maakt dat je de letter ring altijd kunt dragen en er nog lang geen afscheid van hoeft te nemen.

Maak het eigen met een persoonlijke ring

De ring met intialen is perfect voor een persoonlijk sieraad. Niet alleen is het mooi om de letter van je eigen naam bij je te dragen, maar kunt je er ook voor kiezen om de letter van een dierbare te dragen in de letter ring. Denk hierbij aan een met de initiaal van jouw beste vriendin, moeder, zus of iemand die je mist. Op deze manier krijgt een sieraad een mooie persoonlijke touch en zal je het met liefde voor altijd bij je willen dragen. Hierdoor zijn de ringen ook perfect als cadeautje aan een geliefde. De persoonlijke ring is ook heel fijn om cadeau te geven. Aangezien de ring met initialen verstelbaar is, kun je hem altijd cadeau doen. Door de minimalistische look is de de ring met letter perfect combineren met de ringen die zij al draagt. Geef een van de initialen ringen als cadeau aan je beste vriendin of je moeder voor een persoonlijk cadeau. De ringen met letter zijn perfect voor iedereen en zo maak je van iets simpels, iets heel dierbaars en mooi. Koop jij een persoonlijke ring voor jezelf of geef je ze als cadeau aan iemand van wie je houdt?

Shop de initial ring bij Mi Vida

Kom jij je nieuwe favorieten sieraad shoppen bij Mi Vida? Neem een kijkje bij de collectie en kies voor de perfecte initial ring. Heb je vragen over de collectie en kom je er niet uit? Geen probleem. Wij helpen jou graag met het uitkiezen van een initial ring of een ander item. Stuur een appje naar +31 652727178 of mail jouw vraag naar info@mi-vida.nl en wij helpen jou met het beantwoorden van je vraag. Draag je de initial ring met plezier of heb je de ring met letter cadeau gedan? We love to see it! Deel je nieuwe persoonlijke ring met ons door ons te taggen op Instagram onder @mivida-nl. Hopelijk tot snel op Instagram en veel shop plezier!