• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Iedere week nieuwe item
  • Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

trustmark icon4.8 Google Reviews

    Boho top wit

    Boho top wit

    €21,99

    Productomschrijving

    Een boho top is een perfecte toevoeging aan je wardrobe! De boho stijl is geïnspireerd op de hippie cultuur van de jaren zestig en zeventig en is nu weer helemaal terug van weggeweest. Wel met een moderne touch natuurlijk! Kenmerkend voor de boho stijl zijn losse pasvormen, felle kleuren en prints.

    De boho top is wit met verschillende kleuren. De top heeft geen mouwen en is niet gevoerd. De verschillende kleuren maakt de top natuurlijk helemaal af! Hierdoor is het heel fijn te combineren met verschillende items. Je kunt het casual dragen op een warme zomerdag, maar het is ook geschikt voor een festival of een avond uit. Combineer het met een van onze geweldige zomerse slippers en je bent ready to go! Style met een leuke tas en je hebt direct een complete boho outfit. Houd je liever van casual? Dan kun je de boho top ook heel fijn combineren met een blazer.

    Als je op zoek bent naar een boho top, hebben we verschillende tops waar je uit kunt kiezen. Zo kun je voor deze kleurrijke variant gaan, maar hebben we ook effen wit of beige.

    Een boho top is dus een veelzijdige en trendy toevoeging aan je garderobe. Of je nu op zoek bent naar een casual zomeroutfit of een stijlvolle festivallook, met een boho top zit je altijd goed.

    Andere toffe items

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Mi Vida 4.8 / 5 - 29 Reviews @ Google