<noscript> <img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&tid=2614190206963&noscript=1" /> </noscript>

Bestel voor 15.00, vandaag verzonden

Iedere week nieuwe collectie

Gratis verzending vanaf €75

Mi Vida winkel Alkmaar

Meer info over Sieraden displays

Oorbellen rek

Sieraden hebben we nooit genoeg. Elke vrouw houdt van sieraden en het liefst hebben we zo veel mogelijk verschillende soorten. Om alle sieraden netjes bij elkaar te houden en ook duidelijk te zien wat we allemaal hebben, is een sieradenrekje ideaal.

Heb jij ook zoveel verschillende oorbellen dat je het overzicht kwijt bent? Dan is een oorbellen rek de perfecte uitvinding voor jou. Je hebt verschillende grootten en maten, zodat er altijd een passende oorbellen display voor jou is. We zien nu verschillende earparties voorbij komen en het is populair om veel oorbellen te dragen en te combineren. Hier is het natuurlijk fijn om veel oorbellen te hebben. Super leuk natuurlijk, maar ook gevoelig om kwijt te raken. Daar is een oorbellen rek de perfecte oplossing voor.

Naast dat een oorbellen display handig is om te hebben, is het ook mooi als decoratie. Het staat mooi op een bureau, nachtkasje of bij al je make-up. De oorbellen display is gemaakt van zwart metaal met hout. Hij staat stevig en door de zwarte kleur in combinatie met het hout staat het mooi bij elk interieur.

Armbanden standaard

Het is populair om verschillende armbanden bij elkaar te dragen en het liefst hebben we dan ook dezelfde soorten. Het is handig om elke avond alle sieraden af te doen, zodat je niets om hebt tijdens het slapen. Om ochtenden zo efficiënt mogelijk te maken, is het fijn om alle armbanden op een armbanden standaard te doen, zodat je in een oogopslag ziet wat je hebt. Als je alles netjes neerlegt op een armbanden display, kun je direct de leukste combinaties maken, zonder dat je hier teveel tijd aan kwijt bent.

Bij Mi Vida hebben we verschillende vormen van een armbanden display. Zo hebben we kussentjes, leuke schaaltjes en een armbanden standaard. Het kussentje is heel fijn, omdat je de kleur perfect kunt laten matchen met het interieur in de ruimte. Heb jij in je kamer veel roze? Ga dan voor een roze armbanden display.

Ringen display

Het woord ringparty herken je vast wel. Wij zijn er gek op om verschillende ringen te dragen en zo ook te mixen & matchen. Zo heb je bij iedere look ook weer een andere ringparty. Ringen zijn klein en raak je zo kwijt, dus daarom is een ringen display perfect. Zo kun je al jouw ringen opbergen op een makkelijke, maar ook mooie manier.

Mi Vida heeft nu de leukste ringen display in de vorm van een kussentje. Zo kun je alle ringen gemakkelijk opruimen en ziet het er ook leuk uit. De kussentjes hebben we in verschillende kleuren, zodat er altijd wel een kleur is die fijn bij jouw huis matcht. Ringen opbergen is nog nooit zo gemakkelijk en leuk geweest met de ringen display van Mi Vida.

Geef een display cadeau

Heeft jouw vriendin, moeder zus of collega ook zoveel sieraden? Dan is een armbanden standaard, oorbellen rek of ringen display een perfect cadeau. Het is praktisch, maar ook leuk om te geven. Met dit cadeau zit je altijd goed en dit komt altijd van pas. Ga jij voor de oorbellen display of toch iets anders?

Lees meer
Verberg