• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Iedere week nieuwe item
  • Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden

trustmark icon4.8 Google Reviews

    Zwarte top met kanten mouw

    Zwarte top met kanten mouw

    €34,99

    Productomschrijving

    Op zoek naar een top die zowel casual als chic is? Zoek niet verder! Deze zwarte top is perfect voor elke gelegenheid. De mooie kanten mouwen geven de top een elegante touch, terwijl de effen kleur en het comfortabele materiaal zorgen voor een relaxte feel.

    Van day to night

    Draag deze top naar je werk met een nette pantalon en een blazer, of kleed het af met een jeans en sneakers voor een casual look. Voor een avondje uit style je de top met een mooie rok en hakken.

    Maak je look compleet

    Maak je outfit af met een paar statement oorbellen en een mooie ketting. Combineer met een trendy tasje en je bent klaar om te gaan!

    Goed om te weten

    De top is gemaakt van 68% viscose en 32% polyester. De lengte van de top is ca 57 cm. De top is gemaakt met een stretch stof en en rekt mooi mee. De kanten mouwen zijn gemaakt van katoen.

    Waarom Mi Vida?

    Bij Mi Vida vind je altijd de laatste trends en wordt de collectie wekelijks aangevuld met nieuwe items. Bestel je voor 15:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden! Heb je vragen? We zijn altijd bereikbaar via mail, telefoon of WhatsApp.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Mi Vida 4.8 / 5 - 29 Reviews @ Google