<noscript> <img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&tid=2614190206963&noscript=1" /> </noscript>

Bestel voor 15.00, vandaag verzonden

Iedere week nieuwe collectie

Gratis verzending vanaf €75

Mi vida team Kim

Alles over

Kim

Ik loop stage bij Mi Vida en ik vind het heerlijk om bezig te zijn met mode en styling. Ik ben veel bezig met social media en fotografie. Ik ben zelf veel bezig met Instagram en maak in mijn vrije tijd foto’s met vriendinnen. Foto’s van sieraden, kleding en cultuur spreekt mij heel erg aan en vind het leuk om daarmee bezig te zijn. Deze stage is perfect voor mij en sluit goed bij mijn interesses.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de stad. Ik zit vaak op het terras met vrienden en ik houd van shoppen. Mijn ouders zeggen ook wel eens dat de stad mijn tweede huis is, omdat ik er zo vaak ben. Ik werk naast mijn opleiding Mediamanagement in de horeca. Ik houd ervan om lekker met mensen te socializen en werk graag met klanten/gasten. Ik ben erg sociaal en ben altijd in voor gezelligheid!

Mijn droom voor Mi Vida is dat het nog meer gaat groeien en nog meer naamsbekendheid krijgt en dat er nog meer mensen kunnen genieten van het merk.

Alle artikelen van Kim