<noscript> <img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&tid=2614190206963&noscript=1" /> </noscript>

Bestel voor 15.00, vandaag verzonden

Iedere week nieuwe collectie

Gratis verzending vanaf €75

Mi Vida winkel Alkmaar

Meer info over Kralen armbanden

Kralen armbandjes

Bij Mi Vida shop je de leukste kralen armbandjes. De mooie gekleurde armbandjes zijn perfect om jouw look wat kleur te geven. Koop ze voor jezelf of als cadeau voor een dierbare. De leuke armbandjes met kralen zijn perfect te combineren met onze andere mooie sieraden. Bij Mi Vida hebben we verschillende leuke armbanden met kralen in het assortiment, verschillend in kleur en in maat. Wij hebben armbandjes die je kunt verstellen, maar ook kralen armbandjes die elastisch zijn. Bestel jouw favoriete armband met kralen bij Mi Vida.

Een kralen armband kun je altijd combineren

Kralen armbandjes zijn makkelijk te combineren. De armbandjes vind je in kleur en in het zilver een goud. De leuke armbandjes met kralen kun je dragen met andere armbanden uit ons assortiment. Ook de gekleurde armbandjes kun je leuk combineren met andere sieraden. Deze gekleurde kralen armbandjes brengen wat kleur en vrolijkheid aan jouw look. Ga jij voor de zilveren, gouden of gekleurde kralen armband? Wij hebben het allemaal. Bestel ze voor 15:00 en ze worden dezelfde dag nog verzonden of kom gezellig langs in onze mooie boutique in Alkmaar en kies jouw favoriet uit.

Wat het leuke is aan de gekleurde kralen armbandjes is dat je hem perfect kunt matchen met je outfit. Draag je veel beige kleuren, dan is het juist leuk om de kralen armbandjes hiermee te combineren. Het is ook leuk om bijvoorbeeld je outfit een finishing touch te geven wat opvalt. Zo kun je kiezen voor een beige outfit en dan een gekleurde armband. Op deze manier valt het kralen armbandje lekker op.

On-trend kralen armband van Mi Vida

Kralen armbandjes zijn sinds een aantal jaar helemaal on-trend! Je vindt ze in verschillende kleuren en met of zonder bedeltjes. Ga voor een opvallende gekleurde kralen armband of voeg een van de zilveren of gouden armbandjes toe aan jouw collectie. De kralenarmbandjes zijn ook geweldig om samen te dragen. Combineer een armband met kleine kralen met een armband met grovere, grotere kralen, hoe leuk? Daarnaast is het ook leuk om de armband met kralen de combineren met een mooie kralenketting, dan is jouw look helemaal compleet! Kom je er niet uit en heb je hulp nodig? Geen zorgen, want in de winkel staat er altijd iemand die jou graag helpt om een mooie kralen armband uit te kiezen en hem mooi te combineren met een van onze andere sieraden.

Gekleurde armbandjes zijn altijd goed

Met een gekleurde armband kun je nooit fout gaan. Ondanks de kleur zijn de armbandjes met kralen eenvoudig te combineren met elk ander sieraad. Draag je goud of zilver? Geen probleem, want elke armband in onze collectie is daar makkelijk mee samen te dragen. Op deze manier voeg jij wat kleur toe. Kralen armbandjes zie je vaak in de zomer, maar ook in de winter zijn ze leuk om te dragen. Tijdens de koude winterdagen kun jij met jouw kleurrijke look een vrolijke uitstraling hebben. Geef een leuk armbandje met kralen cadeau en maak jouw dierbare blij met een mooi sieraad.

Armband met kralen kopen bij Mi Vida

Shop jouw nieuwe favorieten armband met kralen bij Mi Vida. Wij zorgen dat we de leukste sieraden voor jouw hebben zodat je genoeg keus heb. Vind je de keuze moeilijk? Dan staat een van onze meiden klaar om jouw te helpen met het maken van je keuze. Wij zien jou graag shinen in onze mooie sierraden. Deel je nieuwe favoriete kralenarmband op Instagram en tag ons: @Mivida_nl. Heb je een vraag over een van onze leuke kralenarmbandjes? Dan kan je ons altijd een dm sturen of een stuur een berichtje via onze mail: info@mi-vida.nl of via ons nummer: 0652727178.

Lees meer
Verberg