<noscript> <img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&tid=2614190206963&noscript=1" /> </noscript>

Bestel voor 15.00, vandaag verzonden

Iedere week nieuwe collectie

Gratis verzending vanaf €75

Mi Vida winkel Alkmaar

Sieraden opbergen; let me help you!

Mi vida team Kim

Geschreven door Kim

op 1-11-2021

Sieraden presenteren

Er zijn veel verschillende manieren om je sieraden te opbergen. Je kunt jouw sieraden ook leuk in het zicht zetten op een sieraden rek of juist op sieraden kussentjes, zodat je er optimaal van kan genieten. We hebben verschillende soorten sieraden opbergers in de winkel voor alle soorten sieraden. Op deze sieradenhouder goud kun je je sieraden leuk neerzetten zonder dat je ze snel kwijtraakt en geef je ze dus een goede plek. Herken je deze stuggles weet je niet waar je moet beginnen? Babe i got you!

Je kunt een mooi sieraden hoekje maken voor jouw favoriete sieraden. Zo heb je voor ieder soort sieraden wel een ander sieraden rek. Om het perfecte hoekje te maken maakt het niet uit of je gouden of zilverkleurige sieraden hebt. Ik werk zelf ook altijd het liefste met natuurkleuren, zoals bruin, groen of zwart. Wist je dat? Natuurkleuren altijd bij elkaar kunnen! Omdat deze kleuren altijd gecombineerd kunnen worden kun je eindeloos veel matches maken. Naast dat het er mooi uit ziet, komen zilver en gouden sieraden hier ook extra mooi in uit. Kijk bijvoorbeeld naar de kleuren in je kamer. Stel je hebt nu veel bruin, dan kun je nu voor zwarte tinten kiezen, bijvoorbeeld een zwarte oorbellen houder. Of, hoe mooi is hout met een natuursteen! Op deze manier kun je een mooie hoek maken en passen de kleuren en ook materialen perfect bij elkaar met een leuk sieraden bakje of sieraden rek. Denk je nu ja! Leuk! Lees dan vooral verder. Hieronder leg ik per display uit waarom deze zo handig is en hoe je deze het leukste kunt stylen.

Sieraden kussentjes; de oplossing voor armbanden

Liggen jouw armbanden ook allemaal door elkaar heen en wil je ze graag mooi overzichtelijk houden? Sieraden opbergen is en blijft ook altijd een uitdaging. Dan is zijn deze sieraden opbergers perfect voor jou. Onze super leuke sieraden kussentjes zijn perfect voor de armbanden. Je hebt de sieraden kussentjes in verschillende kleuren en hierdoor kun je de kleur kiezen die het beste in jouw slaapkamer past. Met alle kleuren kun je verschillende stylen maken. Je kunt met de sieraden kussentjes de armbanden er makkelijk omheen doen en zo ziet er mooi uit. Naast dat het er mooi uit ziet, is het ook handig en raak je het niet kwijt. Love it! De sieraden kussentjes is een perfecte eerste stap met het sieraden opbergen.

De oorbellen houder is een echte musthave

Voor het hebben van veel oorbellen is het belangrijk dat je ze allemaal goed bij elkaar houdt. Dat klinkt wel altijd makkelijker dan hoe het is in de praktijk. We raken achterkantjes kwijt, tweede oorbel die mist en noem maar op. Wat een drama! Wij hebben naast de sieraden kussentjes een andere musthave voor de sieraden lovers; de oorbellen houder. Met de oorbellen houder is het oorbellen opbergen geen issue meer! Hoe leuk en handig is een oorbellen houder. Je kunt je oorbellen een voor een eraan ophangen. Je ziet precies welke oorbellen je hebt en daarnaast je raakt ze niet kwijt. We hebben verschillende soorten van een oorbellen houder. Zo hebben we kleine, maar ook grote rekken voor degene die lekker veel oorbellen heeft. Of houd je van goud en kies je voor een sieradenhouder goud? Je kunt het superleuk neerzetten en je sieraden opbergen.

Een sieraden bakje is perfect voor jouw ringen

If you like it, put a ring on it! Ook zo’n fan van de mooiste ringen? Ringen kun je op zoveel manieren neerzetten. Zo kun je ze neerzetten op een sieraden bakje. Bij Mi Vida hebben we de een mooi sieraden bakje op jouw ringen op te bergen, zo is het sieraden presenteren ook ineens veel leuker en makkelijker. De antiek look schaaltjes die nieuw binnen zijn gekomen kun je hier perfect voor gebruiken. OMG-love it. Hoe cute is dit sieraden bakje?! Je kunt ze op deze manier mooi neerleggen en raak je ze niet kwijt. Hoe leuk om het sieraden bakje op je nachtkastje of juist op je bureau neer te zetten. Zo is sieraden presenteren mega leuk!

Houd je van wat meer kleur en vind je schaaltjes onhandig? Dan hebben we ook een fijne oplossing voor jou! De sieraden kussentjes voor ringen zijn gemakkelijk in gebruik en zien er heel tof uit. Op deze manier zijn de ringen goed zichtbaar en kan je de sieraden kussentjes leuk decoreren in bijvoorbeeld je kamer. Het voordeel is dat het sieraden opbergen met de sieraden kussentjes gemakkelijk is, en dat het door de verschillende kleuren er ook leuk uitziet. Ga jij voor groen, of kies je toch voor roze?

Sieraden opbergers zijn the perfect gift

De feestdagen komen steeds dichterbij en dat betekent cadeautjes! Ben je nou op zoek naar de mooiste cadeaus, maar wil je niet te veel geld kwijt zijn dan? Dan hebben wij de perfecte cadeaus voor de sieraden lovers. Zo zijn sieraden opbergers handig en ziet het er mooi uit. Je kunt natuurlijk kiezen voor een sieraden bakje of doe je jouw sieraden lover een plezier met een sieraden rek? Dan is een oorbellen houder weer perfect, in het zwart of kies dan voor een sieradenhouder goud. Of ben je fan van alles en creëer je het perfecte sieraden hoekje met een oorbellen houder, sieraden bakje en sieraden kussentjes?

Naast dat je online veel van onze sieraden opbergers kunt shoppen, zijn deze ook in de winkel verkrijgbaar. In onze boutique helpen wij je graag met het uitzoeken van de juiste producten en kijken we met je mee wat het leukste in jouw slaapkamer past, zodat het sieraden opbergen geen probleem meer is. Je vindt onze boutique in de Langstraat in Alkmaar.

Maandag: 13:00- 18:00
Dinsdag: 10:00- 18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10.00-17:00
Zondag: 12:00-17:00