<noscript> <img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&tid=2614190206963&noscript=1" /> </noscript>

Bestel voor 15.00, vandaag verzonden

Iedere week nieuwe collectie

Gratis verzending vanaf €75

Mi Vida winkel Alkmaar

PIED DE WIE? PIED DE POULE

Over ons- Chiara

Geschreven door Chiara

op 3-1-2021

Pied de poule betekent kippenpootjes. De vormen van deze poten zijn geweven in de meestal zwart-witte-, maar tegenwoordig ook in andere kleuren stof. Je hebt het vast wel eens gezien, maar waarschijnlijk gedacht dat het ruiten zijn. Absolutely not! De pied-de-poule print is tijdens de fashionweeks in Londen, New York en Parijs al vaak gespot! Denk aan trenchcoats, scrunchies, broeken, jasjes en die geweldige oversized blazers. Gecombineerd met verschillende kleuren en prints kunnen we wel zeggen dat de pied de poule print helemaal hot is.

Wij houden de laatste trends bij en laten jou in deze blog kennis maken met de pied de poule print. Ben je benieuwd en wil jij deze te gekke print ook dragen lees dan vooral verder.

PIED DE POULE BACK IN THE DAYS

Vroeger is het patroon in Schotland gebruikt in geweven wol, maar nu is de print overal en zie je hem in de leukste items terug. In de jaren tachtig en zestig was de print hot en niet weg te denken uit het modebeeld.

LET ME INSPIRE YOU

De print is vooral verkrijgbaar in het zwart wit, maar je ziet al steeds meer vrolijke kleuren. Nu houd ik zelf van de nude kleuren trend en hier kun je de pied de poule print perfect mee stylen. How to make it casual? Door hem te combineren met jouw favoriete jeans en een paar sneakers. De blazer draag je open met een crop top of colletje. Dit geeft je niet alleen een stoere vibe, maar laat je taille ook nog eens smaller lijken. Win-win!

Pied de Poule afbeelding geschiedenis

STYLE 1 – OVERSIZED BLAZER

Queen of black! Say hello tegen deze casual look. De fake leather pants zie je veel dit seizoen en die kun je heerlijk combineren met onze oversized pied de poule jacket. Maak de outfit af met een edgy tas, chain earuff en je bent ready to go.
Pied de Poule look 1

STYLE 2 – NUDE X PIED DE POULE

De nude trend it hot en hier is de pied de poule print ideaal mee te combineren. Bij de tweede look is er een combinatie van nude en de pied de poule print. De combinatie van de blazer, de zwarte col en het rokje is lekker vrouwelijk en perfect voor nu. Geef de outfit een extra casual touch met de sailor pet en de V oorbellen.

Pied de poule blog - look 2