<noscript> <img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&tid=2614190206963&noscript=1" /> </noscript>

Over ons

Bij Mi Vida vind je de trendy kleding, accessoires & home artikelen met een uitgesproken stijl. Wij houden van prints en speelse designs in combinatie met een romantische twist. Wij zijn er voor those who dare to go (a little) wild! Bij ons vind je altijd wel iets waar je hart sneller van gaat kloppen of direct op je wishlist gaat.

Mi Vida boutique

Sinds juli 2020 hebben wij onze deuren mogen openen op de Langestraat 11 in Alkmaar. In de Mi Vida boutique vind je alle producten die wij online aanbieden en meer! Wij zijn zeven dagen per week geopend om jou te voorzien met onze laatste fashion en (home) accessoires finds. Onze winkel is heerlijk knus en een kop koffie of thee staat voor je klaar.

Elke week reizen we stad en land af opzoek naar de leukste items. Daarnaast maken we een klein deel van de collectie zelf. Zo worden bijvoorbeeld scrunchies handgemaakt. Alles wat we verkopen willen we het liefst ook direct in onze eigen kledingkast hangen. De leukste dameskleding en sieraden van Alkmaar vind je natuurlijk bij ons. Wij willen met Mi Vida fashionlovers inspireren en een groot aanbod bieden. Tijd voor Alkmaar shoppen? Dan zien we je snel!

Winkel Mi Vida

Ons fijne team

Chiara

Over ons- Chiara

Als stylist, inkoper en model run ik sinds twee jaar de Mi Vida webshop en sinds dit jaar ook de winkel in Alkmaar. Elke dag is weer anders en als manusje van alles, zoals ik het graag noem, ben ik overal te vinden. Als ik niet in de winkel sta, ben ik op zoek naar de leukste items om in te kopen of ben ik bezig met het online zetten van producten. Daarnaast kan ik uren nadenken over onze socials en leer ik elke dag wat nieuws. Er is dan ook altijd wel wat te doen, maar het ondernemerschap is iets wat ik nooit meer los wil laten.

Mijn droom voor Mi Vida is dan ook het hebben van meerdere winkels door heel Nederland. Dan hoef je jouw leukste sieraden & dameskleding niet alleen in Alkmaar te shoppen.

Bekijk de posts van Chiara.

Pien

Over ons - Pien

Ik werk sinds september met veel plezier bij Mi Vida in Alkmaar. Ik sta voornamelijk in de winkel. Ik houd me daar bezig met de verkoop, het helpen van klanten en zorg ik ervoor dat de winkel er altijd op en top uitziet. Verder werk ik ook mee aan de website, maak ik Instagram Stories & help ik bij het bedenken van nieuwe posts. Het leukste aan Mi Vida vind ik dat er voor iedereen iets te vinden is, van de mooiste sieraden in Alkmaar tot te gekke woonaccessoires. Ik werk hier met veel plezier en met de leukste collega’s. Ik heb een grote bewondering voor Chiara, 22 jaar jong en dan je eigen winkel. Ze doet het zo goed!

Mijn droom voor Mi Vida is dat we de komende jaren samen blijven bouwen aan een mooi en uniek merk en dat er in de toekomst meerdere winkels bijkomen.

Bekijk de posts van Pien.

Jade

foto mi vida instagram-2

Ik heb stage gelopen bij Mi Vida en na mijn stage ben ik hier blijven werken. Ik vind het altijd erg leuk om bezig te zijn mode en styling en daarom past Mi Vida helemaal bij mij. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om met vriendinnen gezellig ergens wat te drinken en dan natuurlijk ook te winkelen.

Ik houd mij vooral bezig met social media en het helpen in de winkel.  Ik vind het leuk om outfits te combineren op verschillende manieren, en dat dan nu ook met jou te kunnen delen. Op de Instagram van Mi Vida kun je mij ook vaak vinden met de leukste sieraden en dameskleding van Alkmaar.

Mijn droom voor Mi Vida is dat de winkel nog groter wordt! Op de social pagina’s en de winkel zelf.

Merel

Over ons - Merel

Als assistent fotograaf, social media verslaafde ondersteunende duizendpoot en best friend help ik overal waar ik kan. Soms vind je mij in de winkel, maar meestal help ik in de avonduurtjes mee aan het uitwerken van de social media plannen en het online zetten van nieuwe producten. Ik ben dol op social media en kan dan ook uren bezig zijn met het editen van foto’s in Lightroom en het maken van stories voor Mi Vida. Tussen de serieuze bedrijven door is er altijd ruimte voor gekkigheid en aan enthousiasme nooit een gebrek. Als ik zelf in Alkmaar ga shoppen is mijn eerste stop natuurlijk Mi Vida.

Mijn Mi Vida droom is het werken op de Mi Vida marketingafdeling en het flink uitbreiden van de leukste webshop.

Bekijk de posts van Merel.

Kim

Mi Vida team - Kim

Ik loop stage bij Mi Vida en ik vind het heerlijk om bezig te zijn met mode en styling. Ik ben veel bezig met social media en fotografie. Ik ben zelf veel bezig met Instagram en maak in mijn vrije tijd foto’s met vriendinnen. Foto’s van sieraden, kleding en cultuur spreekt mij heel erg aan en vind het leuk om daarmee bezig te zijn. Deze stage is perfect voor mij en sluit goed bij mijn interesses.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de stad. Ik zit vaak op het terras met vrienden en ik houd van shoppen. Mijn ouders zeggen ook wel eens dat de stad mijn tweede huis is, omdat ik er zo vaak ben. Ik werk naast mijn opleiding Mediamanagement in de horeca. Ik houd ervan om lekker met mensen te socializen en werk graag met klanten/gasten. Ik ben erg sociaal en ben altijd in voor gezelligheid!

Mijn droom voor Mi Vida is dat het nog meer gaat groeien en nog meer naamsbekendheid krijgt en dat er nog meer mensen kunnen genieten van het merk.