<noscript> <img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&tid=2614190206963&noscript=1" /> </noscript>

Voor 15.00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €75

Gratis Click & Collect

Over ons

Bij Mi Vida vind je de trendy kleding, accessoires & home artikelen met een uitgesproken stijl. Wij houden van prints en speelse designs in combinatie met een romantische twist. Wij zijn er voor those who dare to go (a little) wild! Bij ons vind je altijd wel iets waar je hart sneller van gaat kloppen of direct op je wishlist gaat.

Mi Vida boutique

Sinds juli 2020 hebben wij onze deuren mogen openen op de Langestraat 11 in Alkmaar. In de Mi Vida boutique vind je alle producten die wij online aanbieden en meer! Wij zijn zeven dagen per week geopend om jou te voorzien met onze laatste fashion en (home) accessoires finds. Onze winkel is heerlijk knus en een kop koffie of thee staat voor je klaar.

Elke week reizen we stad en land af opzoek naar de leukste items. Daarnaast maken we een klein deel van de collectie zelf. Zo worden bijvoorbeeld scrunchies handgemaakt. Alles wat we verkopen willen we het liefst ook direct in onze eigen kledingkast hangen. De leukste dameskleding en sieraden van Alkmaar vind je natuurlijk bij ons. Wij willen met Mi Vida fashionlovers inspireren en een groot aanbod bieden. Tijd voor Alkmaar shoppen? Dan zien we je snel!

Winkel Mi Vida

Ons fijne team

Chiara

Over ons- Chiara

Als stylist, inkoper en model run ik sinds twee jaar de Mi Vida webshop en sinds dit jaar ook de winkel in Alkmaar. Elke dag is weer anders en als manusje van alles, zoals ik het graag noem, ben ik overal te vinden. Als ik niet in de winkel sta, ben ik op zoek naar de leukste items om in te kopen of ben ik bezig met het online zetten van producten. Daarnaast kan ik uren nadenken over onze socials en leer ik elke dag wat nieuws. Er is dan ook altijd wel wat te doen, maar het ondernemerschap is iets wat ik nooit meer los wil laten.

Mijn droom voor Mi Vida is dan ook het hebben van meerdere winkels door heel Nederland. Dan hoef je jouw leukste sieraden & dameskleding niet alleen in Alkmaar te shoppen.

Bekijk de posts van Chiara.

Kirsten

Over ons - Kirsten

Allereerste medewerker, zus en grootste supporter van Mi Vida, dat ben ik. Ik sta meerdere dagen per week in de winkel, waar ik verantwoordelijk ben voor het stylen van de winkel, het uitpakken van de leukste sieraden in Alkmaar en natuurlijk het helpen van de gezellige klanten! Bij ons is er altijd ruimte voor een grapje en is de sfeer altijd goed. Daarbij is de koffie ook altijd goed en ben ik groot fan van het motto “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”. Als ik niet in de winkel ben dan ben ik bezig met mijn opleiding tot basisschool docent. Over een jaar hoop ik fulltime les te gaan geven, maar ik blijf natuurlijk de grootste supporter!

Mijn droom voor Mi Vida is dat er meerdere winkels komen, zodat iedereen van de producten kan genieten!

Pien

Over ons - Pien

Ik werk sinds september met veel plezier bij Mi Vida in Alkmaar. Ik sta voornamelijk in de winkel. Ik houd me daar bezig met de verkoop, het helpen van klanten en zorg ik ervoor dat de winkel er altijd op en top uitziet. Verder werk ik ook mee aan de website, maak ik Instagram Stories & help ik bij het bedenken van nieuwe posts. Het leukste aan Mi Vida vind ik dat er voor iedereen iets te vinden is, van de mooiste sieraden in Alkmaar tot te gekke woonaccessoires. Ik werk hier met veel plezier en met de leukste collega’s. Ik heb een grote bewondering voor Chiara, 22 jaar jong en dan je eigen winkel. Ze doet het zo goed!

Mijn droom voor Mi Vida is dat we de komende jaren samen blijven bouwen aan een mooi en uniek merk en dat er in de toekomst meerdere winkels bijkomen.

Bekijk de posts van Pien.

Jade

foto mi vida instagram-2

Van februari tot april ben ik te vinden bij Mi Vida als stagiair. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van mijn opleiding In&Outdoor styling In Hoorn. Ik vind het altijd erg leuk om bezig te zijn mode en styling en daarom past deze stage helemaal bij mij. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om met vriendinnen gezellig ergens wat te drinken en dan natuurlijk ook te winkelen.

De komende periode ga ik mij vooral bezig houden met de social media en styling. Ik vind het altijd erg leuk om outfits te combineren op verschillende manieren, en dat dan nu ook met jou te kunnen delen. Op Mi Vida Instagram kun je mij ook vaak vinden met de leukste sieraden en dameskleding van Alkmaar. Als ik een dagje Alkmaar ging shoppen kwam ik altijd gezellig even langs om de leukste sieraden te spotten.

Mijn droom voor Mi Vida is dat de winkel nog groter wordt! Op de social pagina’s en de winkel zelf.

Merel

Over ons - Merel

Als assistent fotograaf, social media verslaafde ondersteunende duizendpoot en best friend help ik overal waar ik kan. Soms vind je mij in de winkel, maar meestal help ik in de avonduurtjes mee aan het uitwerken van de social media plannen en het online zetten van nieuwe producten. Ik ben dol op social media en kan dan ook uren bezig zijn met het editen van foto’s in Lightroom en het maken van stories voor Mi Vida. Tussen de serieuze bedrijven door is er altijd ruimte voor gekkigheid en aan enthousiasme nooit een gebrek. Als ik zelf in Alkmaar ga shoppen is mijn eerste stop natuurlijk Mi Vida.

Mijn Mi Vida droom is het werken op de Mi Vida marketingafdeling en het flink uitbreiden van de leukste webshop.

Bekijk de posts van Merel.

Yasmine

Mi Vida team - Yasmijn

Ik ben een nieuwe stagiair bij Mi Vida voor 10 weken! Ik volg de opleiding verkoop adviseur wonen op het hout- en meubileringscollege in Amsterdam. Ik houd ervan om leuke kledingsetjes te stylen met elkaar en de trends van nu in de gaten te houden. In mijn vrije tijd ga ik graag lekker shoppen en de nieuwste collecties spotten.

Deze stage periode ga ik voornamelijk de socials bij houden en leuke inspiratie foto’s maken voor Instagram en TikTok. Ook laat ik de nieuwste kleding, home accessoires en sieraden van Alkmaar zien op de pagina’s.

Mijn droom voor Mi Vida is dat de winkel en online nog veel groter gaat worden en we veel leuke & gezellige klanten mogen ontvangen!

Lucy

Mi Vida team - Lucy

Mijn naam is Lucy en loop op dit moment stage bij Mi Vida in Alkmaar. Ik doe de opleiding verkoop adviseur in Amsterdam op het hout- en meubilering college. De komende periode ga ik mij bezig houden met de webshop, zodat jullie overal op de hoogte van zijn! Zo zien jullie ook online de leukste sieraden van Alkmaar. Ik zelf ben helemaal van de sieraden en dan vooral van de oorbellen. Ik houd ervan om mooie earparties te creëren en te mixen & matchen. Zelf ben ik ook erg creatief en hou ik ook van het stylen van de winkel wat hier mooi in uitkomt.

Mijn droom voor Mi Vida is dat ze de komende jaren nog met veel plezier in Alkmaar te vinden zijn en misschien dat er nog een vestiging bij komt. Ik hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen en dat heel veel nieuwe klanten de winkel in Alkmaar weten te vinden.